Mramorna jaja

PRIPREMITE (ZA 4 OSOBE):
▶ 4 jaja
▶ 1 žlica crnog čaja
▶ 1 mala žlica kristalnog
šećera
▶ ½ žličice soli
▶ 1 žlica sojina umaka
▶ 200 ml vode
PRIPREMA:
 Jaja kuhajte pet minuta u vreloj vodi na laganoj vatri u maloj posudi. Izvadite ih iz vode i na kori jaja drškom noža načinite pukotine. U drugu posudu ulijte 2 dl vode, dodajte listiće čaja, šećer, sol i sojin umak. Kuhajte, a kad voda proključa, oprezno uronite jaja. Neka vrije na laganoj vatri dok se ne pojavi obojenost, ali mora zadržati tanku ovojnicu, koja mora ostati obojena poput mramora.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice