Polpete s tikvicama i sirom

PRIPREMITE ( ZA 4 OSOBE):

- 2 tikvice
- 2 jaja
- 1 manji luk
- 70g brašna
- 40g ribanog parmezana
- 40g mozzarelle
- 2 žlice suncokretova ulja
- sol

PRIPREMA:

Tikvice naribajte, dodajte sol i ostavite ih sa strane 30-ak minuta da puste vodu. 
U zdjeli pomiješajte sve sastojke; jaja, brašno, luk, parmezan, mozzarellu, sol i dobro ocijeđene tikvice. 
Na srednje jakoj vatri zagrijte tavu, dodajte malo ulja i stavite oblikovane polpete.
Pržite ih po nekoliko minuta s obje strane dok ne dobiju lijepu zlatnu boju. 
Kada su gotove, možete ih poslužiti s umakom od grčkog jogurta s češnjakom.

  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice