Tjestenina sa šampinjonima

PRIPREMITE (ZA 2 OSOBE):

- 300g tjestenine
g šampinjona
300g šampinjona
- 200g vrhnja za kuhanje
- 3 žličice maslaca
- 1 žličica maslinova ulja
- 2 češnja češnjaka
- 1/2 crvenog luka
- parmezan
- peršin
- sol

 

PRIPREMA:

U loncu zagrijte vodu i posolite je. 
Dok čekate da voda provri, nasjeckajte luk i češnjak te ih ubacite u tavu u kojoj ste prethodno otopili maslac s maslinovim uljem.
Kratko promiješajte te dodajte narezane šampinjone
Pržite ih na jakoj vatri dok ne omekšaju.
U kipuću vodu dodajte tjesteninu i kuhajte je prema uputama na pakiranju.
Dok se tjestenina kuha, u tavu sa šampinjonima dodajte vrhnje za kuhanje te pustite da se sve dobro poveže i malo zgusne.
Kad je tjestenina kuhana, ocijedite je te je ubacite u tavu s gljivama
Na kraju naribajte parmezana po želji i jelo pospite s malo nasjeckanog peršina.

  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice