Fritaja s povrćem i parmezanom

PRIPREMITE (ZA 4 OSOBE):
▶ 500 g špinata
▶ 1 crvena paprika
▶ 4 češnja češnjaka
▶ 1 žlica sjeckanog peršina
▶ 1 crveni luk
▶ 4 jaja
▶ 3 žlice svinjske masti ili maslaca
▶ 100 g naribanog parmezana
▶ sol
▶ papar
PRIPREMA:
Špinat očistite i prokuhajte ga u slanoj vodi 10 minuta. Kad ste ga dobro ocijedili, narežite ga na sitne komade. Luk i češnjak pirjajte na masti ili maslacu dok ne uvenu. Kratko im dodajte papriku koju ste narezali na trakice. Jaja razmutite u posebnoj posudi pa im dodajte pirjano povrće, parmezan i peršin. Sve dobro promiješajte te dodajte sol i papar. Mješavinu izlijte u prethodno namašćenu vatrostalnu posudu i pecite 10-ak minuta na 180 °C.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice