Ražnjići s kozicama

PRIPREMITE (ZA 2 OSOBE):
▶ 400 g repova račića
▶ 2 mrkve
▶ 2 tikvice
▶ 1 poriluk
▶ 1 crveni luk
▶ 2 žlice nasjeckanog peršina
▶ 3-4 žlice maslinova ulja
▶ sol
▶ papar
Priprema:
U woku zagrijte malo maslinova ulja. Luk narežite na trakice i pržite ga u woku dok se ne zastakli. Mrkvu i tikvice narežite na tanke ploške, a poriluk na kolute. U wok prvo ubacite mrkvu pa nakon dvije minute poriluk i tikvice. Posolite i popaprite pa još lagano pržite koju minutu. Za to vrijeme repove kozica, koje ste prethodno oprali i izvadili iz ljuske, nabodite na štapiće za roštilj. Malo ih nauljite maslinovim uljem i začinite solju i paprom. Pecite ih na gril-tavi, ali morate ih često okretati i po potrebi podlijevati uljem. Ovi su ražnjići brzo gotovi pa pazite da se ne presuše. Kad su pečeni, poslužite ih s povrćem iz woka te ih pospite nasjeckanim peršinom.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice