Jaje s gljivama i keljom

SASTOJCI:
- oko 200g gljiva po izboru (najbolje šampinjoni)
- 1 češanj češnjaka
- 1 žlica maslinova ulja
- 160g kelja
- 4 jaja
- sol
- papar

PRIPREMA:
Narežite gljive na ploške, češnjak usitnite ili zgnječite. U tavi zagrijte maslinovo ulje i kratko popržite češnjak. Na to dodajte gljive, pa nakon minutu-dvije podlijte s malo vode i pirjajte. Kad gljive omekšaju, dodajte kelj. Kad kelj uvene, dodajte sol i papar.

Na kraju kada je sve gotovo, napravite malo mjesta za jaja na oko. Pažljivo izlijte jaja preko kelja i gljiva, zatim poklopite tavu dok se jaja ne ispeku. Predlažemo da ostavite žumanjak malo mekši kako bi se razlijevao preko kelja i gljiva. Poslužite uz kruh. 

  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice