Janjeća rebra marinirana u medu

PRIPREMITE (ZA 4 OSOBE):
▶ 1,5 kg janjećih rebara
▶ 2 glavice crvenog luka
▶ 2 žličice mljevenog
češnjaka
▶ 3 žličice meda
▶ 3 žličice maslinova ulja
▶ ¼ šalice sojina umaka
▶ šalica vina
▶ papar
▶ sol
▶ ¼ šalice limunova soka
▶ žličica cimeta
U manjoj posudi pomiješajte narezani luk, češnjak, ulje, med, sojin umak, vino, papar, sol, limunov sok i cimet. Janjetinu stavite u vatrostalnu posudu pa je prelijte tom mješavinom. Ostavite u hladnjaku sat vremena pa prebacite u pećnicu. Pecite 40 minuta na 200 °C. Poslužite s povrćem.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice