Teleći medaljoni u umaku s njokima

PRIPREMITE (ZA 4 OSOBE):
▶ 800 g telećih odrezaka
▶ 2 glavice crvenog luka
▶ 3 mrkve
▶ 2 dl pasterizirane rajčice
▶ 2 žličice crvene mljevene
paprike
▶ vode po potrebi
▶ Vegeta
▶ sol
▶ papar
▶ 1 kg njoka
Odreske posolite i začinite. Ako su deblji, malo ih istucite batom za meso. Uvaljajte ih u brašno pa na malo ulja popržite sa svake strane dok ne porumene. Izvadite odreske na stranu, pa na masnoći od pečenja propirjajte nasjeckani luk i mrkvu, podlijte s malo vode, dodajte rajčicu i mljevenu papriku, začinite po želji i pustite da zakuha. Meso vratite u umak, poklopite i pirjajte dok ne bude potpuno mekano (oko pola sata). Ako je umak prerijedak, dodajte žličicu-dvije razmućenoga gustina ili brašna i kratko prokuhajte.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice