Pastrva u slanini i začinskom bilju

PRIPREMITE (ZA 4 OSOBE):
▶ 4 pastrve (svaka 25-30 dag)
▶ 8 češnjeva usitnjenog
češnjaka
▶ jušna žlica maslinova ulja
▶ 8 ploški hamburške slanine
▶ žličica majčine dušice
▶ žličica ružmarina
▶ žličica kadulje
PRIPREMA:
Očišćene pastrve složite na papirnati ubrus, osušite, malo ih zarežite s bočne strane i posolite. Napunite ih smjesom češnjaka i ulja, omotajte hamburškom slaninom i pospite mješavinom začinskih trava. Prekrijte ih limunovim ploškama i pecite 10-15 minuta uz povremeno okretanje.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice