Pečena krilca na mediteranski

PRIPREMITE (ZA 4 OSOBE):
▶ 8 pilećih krilaca
▶ 1 limun
▶ 2 češnja češnjaka
▶ ružmarin
▶ 3 žlice maslinova ulja
▶ sol
▶ papar
PRIPREMA:
Pileća krilca operite i posušite ih kuhinjskim ubrusom. Dobro ih natrljajte polovicom limuna pa začinite solju, paprom i ružmarinom. Posložite ih u lim za pečenje i pecite na 200 °C oko 15 minuta, okrenite ih na drugu stranu i pecite još toliko. Izvadite, u lim dodajte protisnuti češnjak i još malo ružmarina pa ulijte malo vode. Pustite da umak provri u pećnici pa je isključite. Krilca prelijte umakom prije posluživanja.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice