Pečena svinjska rebarca

PRIPREMITE:
▶ 2 kg svinjskih rebara
▶ 30 g soli
Marinada:
▶ 200 g BBQ umaka
▶ 100 g kečapa
▶ 1 prstohvat češnjaka
u granulama
▶ 20 g meda
▶ ½ vezice vlasca
PRIPREMA:
Rebra posolite i ostavite ih da se mariniraju preko noći. Marinirana rebra stavite u posudu za pečenje, pokrijte aluminijskom folijom i pecite dva sata na 100 °C. Za marinadu razmutite BBQ umak, kečap i med pa dodajte granule češnjaka. Meso izvadite iz pećnice, uklonite foliju, ostavite meso da se malo ohladi pa ga premažite marinadom i pecite na 190 °C dok ne dobije lijepu boju. Prije posluživanja pospite nasjeckanim vlascem.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice