Čokoladni kolač bez brašna, jaja i pečenja

PRIPREMITE:
▶ 220 g čokolade s visokim
postotkom kakaa
▶ 225 g milerama
▶ 150 g grubo nasjeckanih
lješnjaka
▶ 15 g kakaa za posipanje
▶ 10 g maslaca
▶ 3 g soli
PRIPREMA:
Na pari rastopite tamnu čokoladu. Dok se čokolada rastapa, dublji lim za pečenje premažite maslacem s unutrašnje strane. U drugom loncu zagrijte mileram na laganoj vatri. Kada postane vruć, dodajte mu sol i rastopljenu čokoladu, a potom dodajtelješnjake. Promiješajte sve zajedno dok ne dobijete glatku smjesu. Prebacite smjesu u lim za pečenje, zamotajte plastičnom folijom pa pustite da se dobro ohladi. Izvadite kolač iz lima i prije posluživanja pospite ga kakaom.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice