Punjene gljive sa žara

PRIPREMITE (ZA 2 OSOBE):
▶ 500 g šampinjona
▶ 100 g gorgonzole
▶ 100 g svježeg kravljeg sira
▶ 50 g parmezana
▶ maslinovo ulje
▶ peršin
▶ sol
▶ svježe mljeveni papar
PRIPREMA:
Šampinjone očistite, a potom odvojite peteljke od klobuka. Peteljke nasjeckajte i popržite ih na maslinovu ulju dok tekućina ne ispari. Dodajte komadiće gorgonzole, mekanog sira i naribanog parmezana, te začinite solju, paprom i peršinom. Kuhajte dok se sir sasvim ne rastopi. U međuvremenu klobuke šampinjona s gornje strane lagano ispecite na roštilju ili gril tavi, a potom ih s donje strane napunite kuhanim nadjevom. Tako nadjevene poredajte ih u posudu za pečenje te ih kratko zapecite u pećnici zagrijanoj na maksimalnoj temperaturi.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice