Krafne iz pećnice ili friteze na vrući zrak

TIJESTO:

Napravite tijesto po receptu za klasične ili američke krafne. 

Klasične krafne: https://www.ppkbjelovar.com/najbolje-domace-krafne.aspx

Američke krafne: https://www.ppkbjelovar.com/americke-krafne.aspx

- 2 žumanjka i malo vode za premazivanje tijesta

ZA GLAZURU/PUNJENJE:

- Džemovi, čokoladni namazi...
- Čokolada, šarene mrvice, lješnjaci, keksi...

PRIPREMA: 

Napraviti krafne prema receptu, oblikovati i ostaviti još 40ak minuta da se dižu pokrivene krpom. Prije pečenja premazati mješavinom žumanjaka i vode. U pećnici se krafne peku oko pola sata na 180 stupnjeva. U fritezi na suhi zrak se peku 3-5 minuta na 180 stupnjeva. 

Nakon što se krafne ohlade, ukrasiti ih preljevima po želji, napuniti čokoladnim namazom ili pekmezom...

  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice