Njoki u umaku od rajčice

Sastojci:

  • 450g svježe ili zamrznute rajčice (može i pelat)
  • 150g luk 
  • 300g njoka
  • 3 režnja češnjaka
  • 1 žličica smeđeg šećera
  • 20 maslina bez koštica
  • 50g parmezana
  • sol, papar
  • maslinovo ulje
  • suhi ili svježi bosiljak
  • malo origana

Priprema:

Skuhajte njoke prema uputama na pakiranju. Na maslinovom ulju popržite usitnjeni luk, zatim dodajte češnjak i kratko dinstajte. Dodajte rajčice, sol, papar, šećer i sve ostale začine. Kuhajte 10min. Nasjeckajte masline, te ih kada je sve gotovo pomiješajte sa njokama i umakom. Poslužite posipano parmezanom. 

  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice