Palenta s bolonjezom

PRIPREMITE (ZA 2 OSOBE):
▶ 100 g palente
▶ 200 g mljevene junetine
▶ 200 g pelata
▶ 50 g parmezana
▶ 1 glavica crvenog luka
▶ maslinovo ulje
▶ peršin
▶ origano
▶ sol
▶ papar
PRIPREMA:
Palentu skuhajte prema uputama na pakiranju pa je ostavite sa strane da se hladi. U tavu stavite malo maslinova ulja pa dodajte sitno narezan luk. Kad luk postane staklast, dodajte mljeveno meso i miješajte. Pirjajte 4-5 minuta, pa dodajte pelate i promiješajte. Ostavite na laganoj vatri da se pirja još oko pola sata. Na kraju dodajte začine i promiješajte. Palentu stavite na tanjur, prelijte je umakom od mesa i pospite parmezanom.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice