Paprike s tunjevinom

PRIPREMITE (ZA 4 OSOBE):
▶ 320 g tunjevine iz konzerve
▶ 6 paprika
▶ 2 kuhana žumanjka
▶ 45 ml kiselog vrhnja
▶ 30 g maslina
▶ 15 g kapara
▶ 90 ml svježe iscijeđenog
limunova soka
▶ 20 g svježih listova peršina
▶ 5 g senfa
▶ 5 g soli
▶ 5 g papra
PRIPREMA:
Tunjevinu ocijedite od ulja i pomiješajte je sa senfom, vrhnjem, zgnječenim zelenim maslinama i žumanjcima. Sve začinite limunovim sokom, nasjeckanim peršinom, solju i paprom. Paprike oljuštite, očistite ih od sjemenki i peteljki, pa ih napunite pripremljenim nadjevom. Posložite ih na lim za pečenje i pecite 10 minuta na 220 °C. Poslužite ih posute kaparima i naribanim tvrdim sirom.
  • Dostava na vaša vrata na području Zagreba i Bjelovara
  • Povoljne cijene
  • Kvalitetni proizvodi
  • Brza dostava
vrh stranice